Gula Stevia Rebaudiana

“Pemanis stevia termurah di pasaran.”

STEVIA REBAUDIANA ~ lebih manis dari gula, lebih sihat untuk keluarga.

 

<<STEVIA REBAUDIANA>>

Utk pertanyaan CALL / SMS / Whatsapp : 013-4312808 (Omar)

Hubungi kami untuk sebarang maklumat berkaitan offer dan diskaun harga borong

15 - 2

RM50

Kos Penghantaran :

RM5.00 (S.M.), RM8.00 (S/S)

min 2 botol=>POS PERCUMA & DISKAUN HARGA BORONG

15 - 1 (3)

RM45 (S.M.)

RM49 (S/S)

Kos Penghantaran :

RM5.00 (S.M.), RM8.00 (S/S)

0% KALORI ~ 0% TOKSID ~ 0% KOLESTROL

100% EKSTRAK HERBA SEMULAJADI

15 - 1 (4)

TIDAK PERLU KURANGKAN GULA
DENGAN MENGGUNAKAN
GULA STEVIA REBAUDIANA


ANDA ADA RISIKO OBESITI?

DIABETES, DARAH TINGGI, SAKIT JANTUNG?

SAKIT BUAH PINGGANG MENGHALANG SELERA MAKAN?

ANAK-ANAK GEMAR MAKANAN MANIS?

GIGI BERLUBANG DISEBABKAN GULA?

 

 
 
Anda tidak perlu risau lagi. Dengan menggunakan gula stevia rebaudiana anda boleh maniskan makanan atau minuman mengikut selera.
 
Gula Stevia Rebaudiana dihasilkan daripada ekstrak herba Stevia Rebaudiana. Berbanding gula tebu, Gula Stevia Rebaudiana adalah 100 hingga 300 kali lebih manis dari gula. 
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
 
 
GULA STEVIA REBAUDIANA BUKAN SAHAJA HANYA MEMBERI RASA MANIS YANG TIDAK MEMUDARATKAN KESIHATAN MALAH TERBUKTI KHASIATNYA UNTUK MERAWAT DIABETES DAN DARAH TINGGI DENGAN SANGAT BERKESAN.
 
DAPATKAN PEMANIS STEVIA DENGAN HARGA YANG PALING MURAH DI PASARAN

<<STEVIA REBAUDIANA>>

STEVIA REBAUDIANA ~ lebih manis dari gula, lebih sihat untuk keluarga.
  1. Saya berminat nak beli 1 tub, tapi product ni bila expire?

  2. Ok terima kasih. Saya dah place order baru kejap tadi. Saya dah isi maklumat dalam borang pesanan. Harap duit dah masuk & semua ok!

    Tolong confirm.

  3. Selain encik abdullah omar…ada tak agen online yang bisnes gula stevia ni?melaka ada agen online tak?

    • Setakat ini agen masih lagi kurang tapi kami terima pesanan dari seluruh malaysia. Kami dlm proses upgrade sebagai pembekal untuk negeri jadi kalau encik berminat untuk menjadi agen boleh hubungi kami untuk maklumat lanjut.

  4. Saya nak order 2 botol. Mcm mana urusannya

    • Boleh call/sms/whatsapp saya: 013-4312808
      Untuk pembayaran boleh bankin dalam akaun bank yg berkenaan dan inform saya alamat penerima. Kami akan proses order.

      Edit: kalau tinggal di kawasan bandar temerloh boleh datang beli di kedai di barisan kedai hadapan gate Masjid Sultan Abu Bakar atau kedai HHO yg sebaris dgn Maybank Temerloh.

  5. Assalamualaikum tuan Omar,

    Bagaimana pula dengan penggunaan stevia rebaudiana ini? Berapa sudu diperlukan untuk seteko atau secawan minuman? Terima kasih..

    • Waalaikumussalam… Biasanya untuk secawan minuman saya guna sesudu kecil gula…saiz sudu macam sudu coleslaw kfc. Kalau seteko tak pasti, dah terbiasa buat air sekali banyak dan tambah gula dalam cawan sendiri bila nak minum.

  6. kenapa harga sabah sarawak lain. biasanya harga sama kecuali kos pos

    • Kami kena ikut harga yg di tetapkan oleh pengilang. Tapi jika di kira semula termasuk kos tambahan pos dari semenanjung ke sabah/sarawak memang kos dia tak ada beza ikut projection oleh pihak syarikat pengilang. Ia untuk mudahkan pengiraan bagi pihak agen pengedar.

  7. salam sahabat.. nak tanya, kat kl ada agent tak?

  8. Harga rm50/bottle atau 4 bottle
    Nak jadi pengedar kena beli berapa rm
    0148012020

  9. husin bin hj chek

    Salam macam mana cara sya nak beli gula stevia dlm kilo…dimana tempat sya nk beli

    Tqvm

  10. husin bin hj chek

    Salam klu saya nak beli gula stevia d mana tempatnya

    • W’salam, maaf lama tak operasi. Sekarang dah ada stok semula. Untuk beli kami kedai di bandar Temerloh, Pahang. Area kedai lama berdekatan Masjid Sultan Abu Bakar dan row kedai Maybank Temerloh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s